0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zuid-Beijerland?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zuid-Beijerland

Houtworm

Last van houtworm in de regio Beijerland? Wij lossen het voor u op. De houtworm kan een grote invloed uitoefenen op houten constructies, vloeren of meubelen in uw woning of bedrijfspand; dat wilt u niet! Omdat deze insecten zich in hoog tempo kunnen voortplanten, is het belangrijk om bij de eerste indicaties die wijzen op houtworm direct actie te ondernemen. de door ons aangedragen professional zorgt voor een effectieve bestrijding en oplossing van dit lastige probleem.

Hoe herkent u de insecten?

Een houtworm is een larve die doorgaans niet groter wordt dan een slordige 3 centimeter. De eitjes van de houtworm worden gelegd in de naden van ‘zacht’ of onbehandeld hout en starten vanaf daar direct met graven in de houten onderdelen van uw woning of pand. Omdat de larve slechts 3 centimeter lang is én zich vrijwel zijn hele leven in het hout bevindt, is het lastig om de houtworm te herkennen. U zult dit pas zien op het moment dat de larve is getransformeerd in een houtwormkever. Deze kever volgt de omgekeerde weg van zijn gemaakte gang en zal door een gaatje naar buiten komen. Hier ziet u voor het eerst het resultaat van de houtworm op uw hout.

Gevolgen voor het hout

Wanneer u om zich heen kijkt, dan zult u zien dat zich behoorlijk veel hout bevindt in uw directe omgeving. Vooral oude panden hebben bijvoorbeeld te maken met onbehandeld hout en veel woningen maken gebruik van houten vloeren en meubelen; dit zijn risicogebieden om goed in de gaten te houden wanneer het gaat om de houtworm. Eén houtworm kan weinig kwaad, maar tientallen houtwormen die tegelijkertijd uw hout aantasten neemt risico’s met zich mee.

Houtworm effectief bestrijden

Wij helpen u bij de bestrijding van houtworm in Beijerland. Wij beschikken over effectieve methoden die ervoor zorgen dat uw volledige huis of bedrijfspand weer houtworm-vrij wordt. Ziet u kleine gaatjes in uw houtwerk, zaagsel rondom het hout of heeft u al meerdere keren een kever aangetroffen in de directe omgeving van het hout? Neem dan direct contact op met de door ons aangedragen professional; wij lossen het voor u op!

 

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zuid-Beijerland en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zuid-Beijerland bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606