010 - 600 11 29

Ongediertebestrijding Beijerland

Houtworm

Last van houtworm in de regio Beijerland? Wij lossen het voor u op. De houtworm kan een grote invloed uitoefenen op houten constructies, vloeren of meubelen in uw woning of bedrijfspand; dat wilt u niet! Omdat deze insecten zich in hoog tempo kunnen voortplanten, is het belangrijk om bij de eerste indicaties die wijzen op houtworm direct actie te ondernemen. OFS Facility Services zorgt voor een effectieve bestrijding en oplossing van dit lastige probleem.

Hoe herkent u de insecten?

Een houtworm is een larve die doorgaans niet groter wordt dan een slordige 3 centimeter. De eitjes van de houtworm worden gelegd in de naden van ‘zacht’ of onbehandeld hout en starten vanaf daar direct met graven in de houten onderdelen van uw woning of pand. Omdat de larve slechts 3 centimeter lang is én zich vrijwel zijn hele leven in het hout bevindt, is het lastig om de houtworm te herkennen. U zult dit pas zien op het moment dat de larve is getransformeerd in een houtwormkever. Deze kever volgt de omgekeerde weg van zijn gemaakte gang en zal door een gaatje naar buiten komen. Hier ziet u voor het eerst het resultaat van de houtworm op uw hout.

Gevolgen voor het hout

Wanneer u om zich heen kijkt, dan zult u zien dat zich behoorlijk veel hout bevindt in uw directe omgeving. Vooral oude panden hebben bijvoorbeeld te maken met onbehandeld hout en veel woningen maken gebruik van houten vloeren en meubelen; dit zijn risicogebieden om goed in de gaten te houden wanneer het gaat om de houtworm. Eén houtworm kan weinig kwaad, maar tientallen houtwormen die tegelijkertijd uw hout aantasten neemt risico’s met zich mee.

Houtworm effectief bestrijden

OFS Facility Services helpt u bij de bestrijding van houtworm in Beijerland. Wij beschikken over effectieve methoden die ervoor zorgen dat uw volledige huis of bedrijfspand weer houtworm-vrij wordt. Ziet u kleine gaatjes in uw houtwerk, zaagsel rondom het hout of heeft u al meerdere keren een kever aangetroffen in de directe omgeving van het hout? Neem dan direct contact op met OFS Facility Services; wij lossen het voor u op!

 

 
 

Welk type ongedierte heb ik?

Heeft u last van ongedierte maar weet u niet van welk soort? Bekijk hier de meest voorkomende types, die wij wel en niet bestrijden.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Resultaatgerichte werkwijze
  • Voor particulieren, bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Beijerland, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Maassluis, Dordrecht, Zwijndrecht.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten en muizen bestrijden
• Kakkerlakken en bedwantsen bestrijden
• Wespen en bijen bestrijden
• Houtworm en huiszwam bestrijden
• Tapijtkever bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Beijerland, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Maassluis, Dordrecht, Zwijndrecht.

Hoofdvestiging