010 - 600 11 29

Ongediertebestrijding Beijerland

Schimmels en huiszwam bestrijden

Schimmels en huiszwam ontwikkelen zich in een vochtige en slecht geventileerde omgeving, vaak in de kruipruimte of kelder van oudere woning. Wanneer dit het geval is en u merkt dit niet tijdig om, dan kunnen schimmels zich tevens uitbreiden naar andere ruimtes in uw huis. Dat zorgt voor een verminderd wooncomfort en ongezonde omgeving. Ongedierte Meldpunt verhelpt schimmels en huiszwam in de regio Beijerland en zorgt er tegelijk voor dat deze schimmels niet terugkomen.

Hoe eerder je actie onderneemt, des te beter

Bij schimmels in huis is het belangrijk om snel actie te ondernemen. De schimmels en huiszwam zien er namelijk niet alleen onhygiënisch uit, dat is het ook daadwerkelijk. De schimmels houden vocht vast en dat zorgt ervoor dat u in meerdere ruimtes van uw woning een ongezond leefklimaat creëert. Geef schimmels geen kans en zorg voor een professionele bestrijding bij de bron. Ongedierte Meldpunt bestrijdt niet alleen de schimmels, maar zorgt er ook voor dat alle ruimtes in uw woning weer beschikken over een gezond leefklimaat.

Wilt u meer weten over onze werkwijze wanneer er sprake is van schimmels of huiszwam aan muren, plafonds of elders binnen uw woning? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar in de regio Beijerland.

 
 

Welk type ongedierte heb ik?

Heeft u last van ongedierte maar weet u niet van welk soort? Bekijk hier de meest voorkomende types, die wij wel en niet bestrijden.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Resultaatgerichte werkwijze
  • Voor particulieren, bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Beijerland, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Maassluis, Dordrecht, Zwijndrecht.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten en muizen bestrijden
• Kakkerlakken en bedwantsen bestrijden
• Wespen en bijen bestrijden
• Houtworm en huiszwam bestrijden
• Tapijtkever bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Beijerland, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Maassluis, Dordrecht, Zwijndrecht.

Hoofdvestiging