0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zuid-Beijerland?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zuid-Beijerland

Mollen en woelratten

Mollen en woelratten zijn relatief klein van stuk, maar vormen wel degelijk een bedreiging voor uw tuin. Beide soorten knaagdieren hebben namelijk het vermogen om ingrijpende gangenstelsels onder het oppervlak van uw tuin te graven en dat heeft diverse gevolgen; verzakkingen, zichtbare aardhopen en aangevreten wortels van planten. Bij overlast door mollen en woelratten in de regio Beijerland staan wij voor u klaar!

Mollen en de overlast

Mollen zijn de meesters van de gangen. Ze zijn in staat om binnen enkele uren een gang van 10 tot 15 meter te graven. Tijdens het graven laten ze molshopen achter aan het oppervlak, waar ze slechts zelden uit omhoog komen. Mocht u de mol niet snel genoeg bestrijden, dan kan dit spoedig problemen veroorzaken in de vorm van verzakkingen of aantasting van de wortels van planten en bomen. De mogelijkheden voor het eigenhandig bestrijden van mollen zijn beperkt en daarom helpen wij u daar graag bij.

De bestrijding van woelratten

Woelratten verschillen niet zoveel van mollen, ware het niet dat zij zich liever ophouden rondom stilstaand, troebel water. In particuliere tuinen zijn dit vaak vijvers. De woelratten vreten echter ook aan de wortels van planten en wortels en dat levert veel overlast op. De woelratten laten eveneens aardhopen achter in de tuin. Ook in weilanden van boeren kunnen de woelratten veel schade aanrichten aan gewassen en graslanden.

Wilt u weten hoe wij mollen- of woelrattenprobleem oplossen in de regio Beijerland? Neem contact met ons op de door ons aangedragen professional. Wij staan graag voor u klaar.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zuid-Beijerland en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zuid-Beijerland bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606