010 - 600 11 29

Ongediertebestrijding Beijerland

Muizen en ratten in Beijerland?

Muizen en ratten zijn een ware nachtmerrie voor menig huisbezitter. Deze knaagdieren komen op plekken waar u zelf lastig bij komt en zijn daardoor lastig te bestrijden. Vaak hoort u de muizen en ratten wel lopen, maar kunt u ze niet precies lokaliseren en dat kan zorgen voor een lange periode van overlast. Deze knaagdieren kunnen echter wel door kastjes, leidingen en kabels boren; dat veroorzaakt mogelijk grote problemen! Zorg daarom bij een vermoeden van muizen of ratten voor professionele bestrijding!

 

Voorkom een muizenplaag

Muizen zijn vrij onhygiënisch, knagen door leidingen en kabels én bezorgen u tevens een hartverzakking als ze ineens tevoorschijn komen. Een muizenval zetten wil nog wel eens helpen, maar dat wordt anders wanneer u met een klein nest te maken heeft. De voorkeur gaat dan uit naar professionele bestrijding van de muizen. In de regio Beijerland kunt u daarom terecht bij Ongedierte Meldpunt. Wij bespreken met u de mogelijkheden en gaan gericht voor u aan de slag.

Rattenproblemen oplossen

Ook ratten komen nog altijd veelvuldig voor binnen onze huishoudens en deze beesten zorgen misschien nog wel voor meer overlast. De bruine en zwarte ratten komen steeds meer voor in Nederland. Ze gaan op zoek naar eten, warmte en een plek om zich te verschuilen. Woningen vormen de perfecte uitgangspositie voor ratten! Hoewel de ratten wel degelijk in uiterlijk verschillen van de muizen, is het niet altijd duidelijk waar u in huis mee te maken heeft. Neem daarom het zekere voor het onzekere en neem bij problemen rondom ratten contact op met Ongedierte Meldpunt. Wij helpen u graag in de regio Beijerland.

 
 

Welk type ongedierte heb ik?

Heeft u last van ongedierte maar weet u niet van welk soort? Bekijk hier de meest voorkomende types, die wij wel en niet bestrijden.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Resultaatgerichte werkwijze
  • Voor particulieren, bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Beijerland, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Maassluis, Dordrecht, Zwijndrecht.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten en muizen bestrijden
• Kakkerlakken en bedwantsen bestrijden
• Wespen en bijen bestrijden
• Houtworm en huiszwam bestrijden
• Tapijtkever bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Beijerland, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Maassluis, Dordrecht, Zwijndrecht.

Hoofdvestiging