0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zuid-Beijerland?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zuid-Beijerland

Muizen en ratten in Beijerland?

Muizen en ratten zijn een ware nachtmerrie voor menig huisbezitter. Deze knaagdieren komen op plekken waar u zelf lastig bij komt en zijn daardoor lastig te bestrijden. Vaak hoort u de muizen en ratten wel lopen, maar kunt u ze niet precies lokaliseren en dat kan zorgen voor een lange periode van overlast. Deze knaagdieren kunnen echter wel door kastjes, leidingen en kabels boren; dat veroorzaakt mogelijk grote problemen! Zorg daarom bij een vermoeden van muizen of ratten voor professionele bestrijding!

 

Voorkom een muizenplaag

Muizen zijn vrij onhygiënisch, knagen door leidingen en kabels én bezorgen u tevens een hartverzakking als ze ineens tevoorschijn komen. Een muizenval zetten wil nog wel eens helpen, maar dat wordt anders wanneer u met een klein nest te maken heeft. De voorkeur gaat dan uit naar professionele bestrijding van de muizen. In de regio Beijerland kunt u daarom terecht bij de door ons aangedragen professional. Wij bespreken met u de mogelijkheden en gaan gericht voor u aan de slag.

Rattenproblemen oplossen

Ook ratten komen nog altijd veelvuldig voor binnen onze huishoudens en deze beesten zorgen misschien nog wel voor meer overlast. De bruine en zwarte ratten komen steeds meer voor in Nederland. Ze gaan op zoek naar eten, warmte en een plek om zich te verschuilen. Woningen vormen de perfecte uitgangspositie voor ratten! Hoewel de ratten wel degelijk in uiterlijk verschillen van de muizen, is het niet altijd duidelijk waar u in huis mee te maken heeft. Neem daarom het zekere voor het onzekere en neem bij problemen rondom ratten contact op met de door ons aangedragen professional. Wij helpen u graag in de regio Beijerland.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zuid-Beijerland en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zuid-Beijerland bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606