0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zuid-Beijerland?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zuid-Beijerland

Bedwantsen in Beijerland?

Bedwantsen nestelen zich in uw bed of bureaustoel en zorgen hier voor veel overlast. Wordt u wakker met een jeukend gevoel, heeft u kleine rode bloedvlekjes in uw bed of ziet u rode bultjes op uw huid? Grote kans dat de bedwants hier verantwoordelijk voor is. De bedwants heeft lange tijd weinig invloed gehad in Nederland, maar de laatste jaren zien we dit type ongedierte steeds vaker langskomen. Bij problemen omtrent bedwantsen kunt u contact met ons opnemen voor bestrijding op maat in de regio Beijerland.

Zelf bestrijden?

Bedwantsen zijn zogenaamde bloedzuigers; zij voeden zich met uw bloed en helaas planten zij zich ook gemakkelijk voort. De bestrijding van bedwantsen is doorgaans lastig, omdat deze beestjes zich doorlopend verplaatsen. Ondanks het gegeven dat bedwantsen zelden tot nooit ziektes overbrengen, zorgen ze toch voor overlast. Dit ziet u onder meer terug in slapeloosheid en jeuk, met name ’s nachts. Het zelf bestrijden van bedwantsen is helaas lastig. Preventie is daarom veel belangrijker:

  • Verschoon beddengoed eens in de twee of drie weken
  • Controleer uw hotelkamer op bedwantsen tijdens vakanties
  • Hang kleding op een stokje en leg ze bij voorkeur niet in lades
  • Koopt u vintage/tweedehands gestoffeerde producten? Double-check!

Bedwantsen laten bestrijden in Beijerland!

Wij begrijpen hoe vervelend bedwantsen kunnen zijn, zeker als deze beestjes uw slaaprust verstoren. Heeft u alles al geprobeerd, maar lijkt niks te helpen in de bestrijding van bedwantsen? Dan staan wij voor u klaar! Dankzij effectieve methodes bestrijden we de bedwants bij de bron en zorgen we voor een definitieve oplossing, zodat u met een gerust hart in slaap kunt vallen. In de regio Beijerland staan wij voor u klaar. Wilt u weten hoe we u verder helpen bij overlast door bedwantsen? Neem dan direct contact met ons op door ons te bellen of het contactformulier in te vullen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zuid-Beijerland en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zuid-Beijerland bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606