0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zuid-Beijerland?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zuid-Beijerland

Kakkerlakken bestrijden in Beijerland

Kakkerlakken behoren tot één van de smerigste soorten ongedierte waar u in huis mee te maken kunt hebben. U komt deze beesten vaak tegen op onverwachte en ongewenste plekken, zoals tussen uw eten of rondom de goot. De kakkerlak zorgt voor stankoverlast en tevens dragen zij mogelijk ziektes met zich mee. Alle reden dus om bij een (beginnende) kakkerlakkenplaag te kiezen voor professionele bestrijding.

Preventie tegen kakkerlakken

Ondanks dat u lang niet altijd iets kan doen tegen kakkerlakken, is het toch verstandig om de kans hierop zo klein mogelijk te maken. Kakkerlakken houden van een warme omgeving en zoetigheid. Hou daarom rekening met het volgende:

  • Zet de verwarming niet (doorlopend) hoog
  • Sluit voedingsmiddelen goed af
  • Ruim etensresten en kruimels direct op
  • Spoor kieren en gaten in uw huis op

Tot slot bevinden kakkerlakken zich vaak in een slecht onderhouden en muffe omgeving. Zorg er daarom voor dat uw woning altijd schoon is en ventileer de woning goed om de kans op kakkerlakken en ander ongedierte zo klein mogelijk te maken.

Toch te maken met kakkerlakken?

Het begint misschien bij één, maar voordat u het weet heeft u te maken met een kakkerlakkenplaag. Dat is geen pretje en daarom is het zaak om bij het opmerken van een kakkerlak direct actie te ondernemen. Heeft u hulp nodig bij de bestrijding van een kakkerlakkenplaag? Dan staan wij in de regio Beijerland voor u klaar! Neem contact op met de door ons aangedragen professional om direct een afspraak te maken.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zuid-Beijerland en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zuid-Beijerland bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606