010 - 600 11 29

Ongediertebestrijding Beijerland

Mieren verdelgen in Beijerland

Mieren komen zelden alleen en zorgen daardoor bij het eerste bezoek direct voor overlast. Met name in de warme dagen van het jaar, wanneer we vaak achter huis zitten, komen we veelvuldig in aanraking met de mier. Maar ook binnen kunnen mieren de nodige overlast veroorzaken. Binnenshuis hebben we doorgaans te maken met de faraomier, afkomstig uit warmere landen en goed aardend in het binnenklimaat van huizen. Hier gaan ze op zoek naar etensresten en dat kan erg vervelend uitpakken. Buitenshuis gaat het vaker om de reguliere tuinmier. Deze zwarte mier bouwt zijn nest graag tussen (losliggende) stenen of bladeren.

Preventie of bestrijding van mieren

Heeft u te maken met mieren in huis, op het terras of tussen tegels? Een mierennest begint klein, maar kan zich binnen enkele jaren uitbreiden tot nesten van wel 200 mieren. Preventie is erg lastig, omdat de mieren klein zijn en zich daardoor snel verplaatsen. Ook het zelf bestrijden is helaas lastig, hoewel mierenpoeder, mierenlokdoosjes of mierenspray wel kunnen helpen. Helaas zien we dat dezelfde overlast van mieren binnen de kortste keren weer terugkeert. Ongedierte Meldpunt zorgt met de juiste middelen wél voor een definitieve bestrijding van mierennesten, zodat de overlast zichtbaar afneemt.

Professioneel mieren bestrijden in Beijerland

Mieren zijn slimme dieren. Ze verspreiden zich snel, verplaatsen eenvoudig en bij het zelf bestrijden is het vrijwel onmogelijk om alle mieren mee te nemen. Daardoor zal een mierenplaag zich eerder verplaatsen dan volledig oplossen. Wilt u desondanks een blijvende oplossing voor mierenoverlast? Dan staan wij bij Ongedierte Meldpunt voor u klaar! Wij vertellen u graag meer over ons bestrijdingsplan. Mieren zijn namelijk wel degelijk nuttige beestjes voor uw tuin en daarom hoeven we mierennesten ook niet altijd uit te roeien. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 
 

Welk type ongedierte heb ik?

Heeft u last van ongedierte maar weet u niet van welk soort? Bekijk hier de meest voorkomende types, die wij wel en niet bestrijden.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Resultaatgerichte werkwijze
  • Voor particulieren, bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Beijerland, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Maassluis, Dordrecht, Zwijndrecht.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten en muizen bestrijden
• Kakkerlakken en bedwantsen bestrijden
• Wespen en bijen bestrijden
• Houtworm en huiszwam bestrijden
• Tapijtkever bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Beijerland, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Maassluis, Dordrecht, Zwijndrecht.

Hoofdvestiging