0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zuid-Beijerland?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zuid-Beijerland

Mieren verdelgen in Beijerland

Mieren komen zelden alleen en zorgen daardoor bij het eerste bezoek direct voor overlast. Met name in de warme dagen van het jaar, wanneer we vaak achter huis zitten, komen we veelvuldig in aanraking met de mier. Maar ook binnen kunnen mieren de nodige overlast veroorzaken. Binnenshuis hebben we doorgaans te maken met de faraomier, afkomstig uit warmere landen en goed aardend in het binnenklimaat van huizen. Hier gaan ze op zoek naar etensresten en dat kan erg vervelend uitpakken. Buitenshuis gaat het vaker om de reguliere tuinmier. Deze zwarte mier bouwt zijn nest graag tussen (losliggende) stenen of bladeren.

Preventie of bestrijding van mieren

Heeft u te maken met mieren in huis, op het terras of tussen tegels? Een mierennest begint klein, maar kan zich binnen enkele jaren uitbreiden tot nesten van wel 200 mieren. Preventie is erg lastig, omdat de mieren klein zijn en zich daardoor snel verplaatsen. Ook het zelf bestrijden is helaas lastig, hoewel mierenpoeder, mierenlokdoosjes of mierenspray wel kunnen helpen. Helaas zien we dat dezelfde overlast van mieren binnen de kortste keren weer terugkeert. de door ons aangedragen professional zorgt met de juiste middelen wél voor een definitieve bestrijding van mierennesten, zodat de overlast zichtbaar afneemt.

Professioneel mieren bestrijden in Beijerland

Mieren zijn slimme dieren. Ze verspreiden zich snel, verplaatsen eenvoudig en bij het zelf bestrijden is het vrijwel onmogelijk om alle mieren mee te nemen. Daardoor zal een mierenplaag zich eerder verplaatsen dan volledig oplossen. Wilt u desondanks een blijvende oplossing voor mierenoverlast? Dan staan wij bij de door ons aangedragen professional voor u klaar! Wij vertellen u graag meer over ons bestrijdingsplan. Mieren zijn namelijk wel degelijk nuttige beestjes voor uw tuin en daarom hoeven we mierennesten ook niet altijd uit te roeien. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zuid-Beijerland en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zuid-Beijerland bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606