010 - 600 11 29

Ongediertebestrijding Beijerland

Steenmarters in Beijerland

De steenmarter is in Nederland een beschermde diersoort. Dat betekent dat deze dieren niet gevangen of gedood mogen worden. Ze zijn echte ongediertebestrijders: ze verlossen u met gemak van insecten, ratten of muizen. De steenmarter zelf kan echter ook voor heel wat problemen zorgen.

Overlast door steenmarters

De steenmarter heeft op het eerste gezicht wel wat weg van een kat, al heeft hij kortere pootjes. Het is geen knaagdier, maar toch kan hij eenvoudig van alles doorbijten. Vooral bij auto’s wordt dit dier regelmatig aangetroffen. Kapotte kabels en koppelingen zijn dan het gevolg. Ook in huis brengt deze marter graag tijd door. Als u ‘s nachts luid gestommel hoort, kan dit wel eens een steenmarterfamilie in uw woning zijn! Daarnaast kan het harde gekrijs overlast opleveren, net als de stank van ontlasting of aangevreten prooien.

Steenmarter verjagen

Is uw auto het doelwit van steenmarters? Of vermoedt u dat ze in uw huis of garage verblijven? Roep dan de hulp van een professional in. Ons bedrijf komt bij u in Beijerland langs om de situatie grondig te analyseren. We geven u advies en kunnen de steenmarters voor u verjagen.

 
 

Welk type ongedierte heb ik?

Heeft u last van ongedierte maar weet u niet van welk soort? Bekijk hier de meest voorkomende types, die wij wel en niet bestrijden.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Resultaatgerichte werkwijze
  • Voor particulieren, bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Beijerland, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Maassluis, Dordrecht, Zwijndrecht.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten en muizen bestrijden
• Kakkerlakken en bedwantsen bestrijden
• Wespen en bijen bestrijden
• Houtworm en huiszwam bestrijden
• Tapijtkever bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Beijerland, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Maassluis, Dordrecht, Zwijndrecht.

Hoofdvestiging