0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zuid-Beijerland?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zuid-Beijerland

Steenmarters in Beijerland

De steenmarter is in Nederland een beschermde diersoort. Dat betekent dat deze dieren niet gevangen of gedood mogen worden. Ze zijn echte ongediertebestrijders: ze verlossen u met gemak van insecten, ratten of muizen. De steenmarter zelf kan echter ook voor heel wat problemen zorgen.

Overlast door steenmarters

De steenmarter heeft op het eerste gezicht wel wat weg van een kat, al heeft hij kortere pootjes. Het is geen knaagdier, maar toch kan hij eenvoudig van alles doorbijten. Vooral bij auto’s wordt dit dier regelmatig aangetroffen. Kapotte kabels en koppelingen zijn dan het gevolg. Ook in huis brengt deze marter graag tijd door. Als u ’s nachts luid gestommel hoort, kan dit wel eens een steenmarterfamilie in uw woning zijn! Daarnaast kan het harde gekrijs overlast opleveren, net als de stank van ontlasting of aangevreten prooien.

Steenmarter verjagen

Is uw auto het doelwit van steenmarters? Of vermoedt u dat ze in uw huis of garage verblijven? Roep dan de hulp van een professional in. Ons bedrijf komt bij u in Beijerland langs om de situatie grondig te analyseren. We geven u advies en kunnen de steenmarters voor u verjagen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zuid-Beijerland en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zuid-Beijerland bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606