010 - 600 11 29

Ongediertebestrijding Beijerland

Tapijtkever in Beijerland

Voor de meeste mensen zijn de verschillende insectensoorten amper uit elkaar te houden. Kakkerlakken en pissebedden behoren tot de algemene kennis, tapijt- pelskevers al weer een stuk minder. Toch kunnen ook deze insectensoorten voor veel problemen zorgen. In principe leeft de tapijtkever net als de meeste insecten buitenshuis. Hij bouwt zijn nesten in donkere plekken en de jonge larven doen zich tegoed aan dood materiaal. Buitenshuis zal dit rottende bladeren, dode insecten of ander organisch materiaal zijn.

Tapijtkever bestrijden

De tapijtkever kan echter ook binnenshuis komen. Een goede manier om de verspreiding van de tapijtkever te verhinderen, is door je huis goed schoon te houden. Hierdoor krijgen de larven niet genoeg voeding en zijn ze eenvoudiger te bestrijden. Het is ook een goed idee om oude kleding, bijvoorbeeld van zolder, bij mooi weer in de tuin te hangen. Zonlicht is een natuurlijke vijand van tapijtkever-larven. In extreme gevallen kun je er ook voor kiezen om je kleding te wassen bij een temperatuur van 60 graden of ze zelfs in de vriezer te gooien bij -20.

De beste oplossing is echter het inschakelen van een professionele verdelger. Bij Ongedierte Meldpunt kun je altijd terecht voor problemen in de omgeving van Beijerland. Wij hebben de ervaring en de kennis om het probleem in te schatten en een handzame oplossing te bieden. Geïnteresseerd? Aarzel niet om te bellen.

 
 

Welk type ongedierte heb ik?

Heeft u last van ongedierte maar weet u niet van welk soort? Bekijk hier de meest voorkomende types, die wij wel en niet bestrijden.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Resultaatgerichte werkwijze
  • Voor particulieren, bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Beijerland, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Maassluis, Dordrecht, Zwijndrecht.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten en muizen bestrijden
• Kakkerlakken en bedwantsen bestrijden
• Wespen en bijen bestrijden
• Houtworm en huiszwam bestrijden
• Tapijtkever bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Beijerland, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Maassluis, Dordrecht, Zwijndrecht.

Hoofdvestiging