0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zuid-Beijerland?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zuid-Beijerland

Tapijtkever in Beijerland

Voor de meeste mensen zijn de verschillende insectensoorten amper uit elkaar te houden. Kakkerlakken en pissebedden behoren tot de algemene kennis, tapijt- pelskevers al weer een stuk minder. Toch kunnen ook deze insectensoorten voor veel problemen zorgen. In principe leeft de tapijtkever net als de meeste insecten buitenshuis. Hij bouwt zijn nesten in donkere plekken en de jonge larven doen zich tegoed aan dood materiaal. Buitenshuis zal dit rottende bladeren, dode insecten of ander organisch materiaal zijn.

Tapijtkever bestrijden

De tapijtkever kan echter ook binnenshuis komen. Een goede manier om de verspreiding van de tapijtkever te verhinderen, is door je huis goed schoon te houden. Hierdoor krijgen de larven niet genoeg voeding en zijn ze eenvoudiger te bestrijden. Het is ook een goed idee om oude kleding, bijvoorbeeld van zolder, bij mooi weer in de tuin te hangen. Zonlicht is een natuurlijke vijand van tapijtkever-larven. In extreme gevallen kun je er ook voor kiezen om je kleding te wassen bij een temperatuur van 60 graden of ze zelfs in de vriezer te gooien bij -20.

De beste oplossing is echter het inschakelen van een professionele verdelger. Bij  kun je altijd terecht voor problemen in de omgeving van Beijerland. Wij hebben de ervaring en de kennis om het probleem in te schatten en een handzame oplossing te bieden. Geïnteresseerd? Aarzel niet om te bellen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zuid-Beijerland en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zuid-Beijerland bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606