0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zuid-Beijerland?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zuid-Beijerland

Motten in huis bestrijden

Motten vormen een aparte groep binnen het vliegend ongedierte. Dat komt mede door de eitjes en daaruit voortkomende larven die motten produceren, welke zich nestelen in gestoffeerde elementen van uw woning en voedingsmiddelen als meel, bloem, pannenkoekenmix en (rottend) fruit. Hoewel de mot zelf geen ziektes overdraagt, kan deze dus wel zorgen voor de nodige overlast. We zien helaas maar al te vaak dat motten en larven zich door de verpakking van voedingsmiddelen boren en zo in uw eten terecht komen. Voorbeelden als bloem, meel, fruit, noten en zelfs chocolade zijn gevoelig.

Dit wilt u natuurlijk niet! De bestrijding van motten kan lastig zijn, omdat eitjes en larven van de motten vaak niet zichtbaar zijn en het ongedierte zich daardoor op onverwachte plekken verder kan ontwikkelen. Kies daarom bij een vermoeden van motten in huis voor professionele bestrijding door het de door ons aangedragen professional in de regio Beijerland.

Een gerichte aanpak

Het veelvuldig en steeds groter terugkerende probleem van motten kan op den duur leiden tot een mottenplaag. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze; hoe sporen wij de bron(nen) van de mottenoverlast op en hoe kunnen wij deze voor u bestrijden? We komen graag bij u langs! Neem contact met ons op; dat kan zowel telefonisch als middels ons contactformulier.

 

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zuid-Beijerland en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zuid-Beijerland bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606