010 - 600 11 29

Ongediertebestrijding Beijerland

Motten in huis bestrijden

Motten vormen een aparte groep binnen het vliegend ongedierte. Dat komt mede door de eitjes en daaruit voortkomende larven die motten produceren, welke zich nestelen in gestoffeerde elementen van uw woning en voedingsmiddelen als meel, bloem, pannenkoekenmix en (rottend) fruit. Hoewel de mot zelf geen ziektes overdraagt, kan deze dus wel zorgen voor de nodige overlast. We zien helaas maar al te vaak dat motten en larven zich door de verpakking van voedingsmiddelen boren en zo in uw eten terecht komen. Voorbeelden als bloem, meel, fruit, noten en zelfs chocolade zijn gevoelig.

Dit wilt u natuurlijk niet! De bestrijding van motten kan lastig zijn, omdat eitjes en larven van de motten vaak niet zichtbaar zijn en het ongedierte zich daardoor op onverwachte plekken verder kan ontwikkelen. Kies daarom bij een vermoeden van motten in huis voor professionele bestrijding door het Ongedierte Meldpunt in de regio Beijerland.

Een gerichte aanpak

Het veelvuldig en steeds groter terugkerende probleem van motten kan op den duur leiden tot een mottenplaag. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze; hoe sporen wij de bron(nen) van de mottenoverlast op en hoe kunnen wij deze voor u bestrijden? We komen graag bij u langs! Neem contact met ons op; dat kan zowel telefonisch als middels ons contactformulier.

 

 
 

Welk type ongedierte heb ik?

Heeft u last van ongedierte maar weet u niet van welk soort? Bekijk hier de meest voorkomende types, die wij wel en niet bestrijden.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Resultaatgerichte werkwijze
  • Voor particulieren, bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Beijerland, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Maassluis, Dordrecht, Zwijndrecht.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten en muizen bestrijden
• Kakkerlakken en bedwantsen bestrijden
• Wespen en bijen bestrijden
• Houtworm en huiszwam bestrijden
• Tapijtkever bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Beijerland, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Maassluis, Dordrecht, Zwijndrecht.

Hoofdvestiging