010 - 600 11 29

Ongediertebestrijding Beijerland

Muggen, vliegen en rioolvliegjes in Beijerland

Vliegend ongedierte in huis zorgt vrijwel altijd voor overlast. Of het nou gaat om fruitvliegjes in de keuken, muggen en vliegen die u uit uw slaap houden of rondvliegende rioolvliegjes. Enkele van deze beestjes vormen nog niet zo’n groot probleem en vermoedelijk lost het zichzelf op, maar problemen kunnen ook groeien wanneer u niet tijdig ingrijpt. Komt u steeds vaker uitwerpselen van het vliegend ongedierte tegen of merkt u overlast door vliegen aan den lijve? Dan kan het verstandig zijn om professionele ongediertebestrijding in te schakelen!

Muggenoverlast en fruitvliegjes tegengaan

Niets is zo vervelend als een mug die steeds weer terug blijft komen of vliegen die u uit de slaap houden. Vooral tijdens de zomer lijken muggen in grote getale binnen te komen. Omdat het tijdens deze fase van het jaar ook belangrijk is om het huis te blijven ventileren, is het soms niet te voorkomen dat muggen uw huis binnenkomen. Overlast door muggen is op de volgende manieren te voorkomen:

  • Plaats horren voor openstaande ramen
  • Sluit deuren zoveel mogelijk wanneer u zich in huis verplaatst
  • Laat geen vieze vaat of etensresten achter rondom de keuken
  • Zorg voor een schoon en hygiënisch huis

Rioolvliegjes bestrijden

Rioolvliegen noemt men ook wel motmuggen. De motmug gaat op zoek naar troebel of stilstaand water om zich voort te planten. Rioolvliegjes voelen zich daarom erg thuis in de omgeving van kleine rioollekkages of verstoppingen. Helaas blijven de rioolvliegjes niet standaard hangen op één plek, maar bezoeken ze ook andere ruimtes van uw woning. Hierdoor ontstaat een onhygiënische situatie. De overlast van rioolvliegjes dient te worden aangepakt bij de bron, maar dit is voor uzelf vaak lastig. Daarom staat Ongedierte Meldpunt in de regio Beijerland voor u klaar!

Neem contact met ons op. Onze expertise in de bestrijding van vliegend ongedierte zorgt ervoor dat we u in de regio Beijerland altijd kunnen helpen richting een definitieve oplossing van de overlast. Voor het bestrijden van muggen, vliegen en rioolvliegjes kunt u altijd op ons rekenen!

 
 

Welk type ongedierte heb ik?

Heeft u last van ongedierte maar weet u niet van welk soort? Bekijk hier de meest voorkomende types, die wij wel en niet bestrijden.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Resultaatgerichte werkwijze
  • Voor particulieren, bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Beijerland, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Maassluis, Dordrecht, Zwijndrecht.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten en muizen bestrijden
• Kakkerlakken en bedwantsen bestrijden
• Wespen en bijen bestrijden
• Houtworm en huiszwam bestrijden
• Tapijtkever bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Beijerland, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Maassluis, Dordrecht, Zwijndrecht.

Hoofdvestiging