010 - 600 11 29

Ongediertebestrijding Beijerland

Overlast door wespen in Beijerland

Wespen kunnen voor veel overlast zorgen, zeker wanneer er sprake is van een nest in de nabijheid van uw woning. Uiteraard zijn er manieren om zelf de wespenoverlast te bestrijden, maar deze blijken doorgaans niet erg efficiënt. Voor een professionele bestrijding bij overlast in de regio Beijerland bent u bij Ongedierte Meldpunt aan het juiste adres; wij zorgen ervoor dat u ongestoord kunt genieten wanneer u buiten zit.

Wespen professioneel bestrijden

Veel mensen hebben een bepaalde angst voor wespen. Dat is niet zo gek, want geprikt worden door deze beesten voelt niet prettig en kan tevens gevaarlijk zijn wanneer dit vliegend ongedierte in uw beker of flesje is gekropen. Voor mensen die er allergisch voor zijn, is en wespensteek bovendien riskant. Heeft u systematisch last van wespen, dan is er waarschijnlijk een wespennest rondom uw woning te vinden. Wees voorzichtig, want wespen reageren doorgaans erg agressief op menselijk ingrijpen! Wij beschikken over de juiste methoden om een wespennest effectief en professioneel te bestrijden. Wij werken veilig, gericht en verantwoord. Zo bent u verzekerd van de beste oplossing en geniet u binnen no-time weer ongestoord van de tijd in uw tuin! Wespen bestrijden? In Beijerland en omgeving kunt u op ons rekenen! U kunt vrijblijvend contact opnemen of bellen naar 010 - 600 11 29 voor het maken van een afspraak.

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.

 
 

Welk type ongedierte heb ik?

Heeft u last van ongedierte maar weet u niet van welk soort? Bekijk hier de meest voorkomende types, die wij wel en niet bestrijden.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Resultaatgerichte werkwijze
  • Voor particulieren, bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Beijerland, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Maassluis, Dordrecht, Zwijndrecht.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten en muizen bestrijden
• Kakkerlakken en bedwantsen bestrijden
• Wespen en bijen bestrijden
• Houtworm en huiszwam bestrijden
• Tapijtkever bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Beijerland, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Maassluis, Dordrecht, Zwijndrecht.

Hoofdvestiging